Zeewolde

Gondelvaart met 4000 scouts in Voorhaven Zeewolde

Op zaterdagavond 11 augustus organiseert de Nawaka een gondelvaart voor Zeewolde, als bedankje voor hun verblijf in de afgelopen periode. De gondelvaart is een lange optocht van circa 450 verlichte en versierde boten (lelievletten- en schouwen) en 80 motorboten. De start van de gondelvaart start rond 21.00 uur. Voorafgaand aan dit evenement, vinden er vanaf 17.00 uur allerlei activiteiten plaats in de Aanloophaven.

Foodplein

Het Raadhuisplein verandert deze avond in een groot gezellig terras, waarbij lokale foodtruckers je graag voorzien van een hapje en drankje onder het genot van live muziek. Geniet van de flyboard demonstraties of probeer de waterballen uit die voor je klaar liggen. Liever even het water op? Stap in de sloep voor een korte rondvaart over het Wolderwijd en bekijk Zeewolde vanaf de waterkant, dit tegen een kleine betaling.

Het evenement is gratis toegankelijk en leuk voor iedereen om te bezoeken!

Wat is de Nawaka?

Van 6 tot 15 augustus a.s. wordt op Scoutinglandgoed Zeewolde Nawaka 2018 georganiseerd. Nawaka staat voor Nationaal Waterkamp en is een kamp voor circa 4.000 waterscouts in de leeftijd van 7 -18 jaar oud van Scouting Nederland. Gedurende deze 10 dagen ondernemen de scouts allerlei uitdagende activiteiten op en rondom het water van het Nuldernauw. De Nawaka wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met gemeente Zeewolde. De gemeente is trots om gastheer te mogen zijn van dit mooie evenement!

 

Meer informatie: www.puurzeewolde.nl

Advertentie