Zeewolde

Hertzz WATERSCAPES: een muzikale ontdekkingsreis

Tijdens het Open huis bij Paviljoen De Verbeelding speelt Hertzz WATERSCAPES: een muzikale ontdekkingsreis
Zaterdag 8 september 2018 wordt de 17e editie van de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ gehouden. Stichting De Verbeelding presenteert met trots het Culturele Programma 2018-2019. Op het Kerkplein is er in de stand informatie over de concerten en diverse activiteiten in Paviljoen De Verbeelding te krijgen. Ook de cultuurmakelaar is aanwezig en kan u alles vertellen over de
cultuur-educatieve projecten in het onderwijs en cultuurprojecten voor diverse andere doelgroepen. Bijzonder is het dat ‘de nieuwe eco-car’ wordt ingezet. Vanaf half 12 kunt u een gratis rit maken van het Kerkplein naar Paviljoen De Verbeelding. Het Paviljoen is de hele middag vrij toegankelijk om de expositie ‘WATERDICHT’ te bekijken en te genieten van de muziek van Hertzz. Met hun concert WATERSCAPES nemen zij de luisteraar graag mee op een muzikale ontdekkingsreis.

Het concert is geïnspireerd door de expo Waterdicht, verleid en geleid door de bijzondere klanken van de kunst-muziekinstrumenten van Rob van den Broek en allerlei klankinstallaties, spelen de musici van trio Hertzz experimentele Soundscapes. Op zoek naar grenzen.

Hertzz is opgericht door Siem Ranoesetiko en bestaat uit Quinten Sparkman (piano), Siem Ranoesetiko (percussie) en Bas Hörchner (contrabas, basgitaar en toetsen). Kenmerkend is het open spel van Siem, variërend van het neerleggen van een goede beat, het meespelen van melodielijnen tot het plaatsen van een enkel accent. Uitgangspunt zijn hun zelfgeschreven thema’s. Optredens van dit trio zijn altijd vernieuwend, doordat ze zich ter plekke laten inspireren door het moment.

Wanneer: zaterdag 8 september van 12.00 – 16.00 uur
Adres: De Verbeelding 25 in Zeewolde
Bereikbaar: Eco-kar vanuit het centrum van Zeewolde,
1e rit – 11.30 uur – retour 12.45 uur bij Kerkplein.
2e rit - 13.00 uur – retour 14.15 uur
3e rit - 14.30 uur – retour 16.00 uur
Ook op eigen gelegenheid bent u welkom.
Kosten: Toegang gratis

Hertzz WATERSCAPES: een muzikale ontdekkingsreis
Advertentie