Zeewolde

Openlucht bioscoop op het Woldstrand in Zeewolde

Zaterdag 15 september BeachBios- hét avondje uit in unieke setting

Stel je voor, buiten op een mooie nazomeravond, onder het genot van live muziek en een heerlijke maaltijd een film kijken op een mega scherm. Het kan zaterdag 15 september op een bijzondere plek, op het Woldstrand in Zeewolde. Vanaf 18.00 uur is iedereen daar al welkom op het foodplein. De film start om 20.30 uur en na afloop start de after party (van 23.00 tot 01.00 uur). Het evenement is vrij toegankelijk te bezoeken.

Film
De film wordt door het publiek gekozen door middel van een beschikbaar gestelde poll op de Facebookpagina van stichting Puur Zeewolde (er kan nog gestemd worden tot en met 5 september. De film wordt vertoond op een groot scherm van maar liefst tien meter breed en zes meter hoog. Het strand wordt aangekleed in “Ibiza style”, het enige wat de bezoekers zelf mee moeten nemen is een klapstoel, deken of matje om op te zitten.

Foodplein
Het (voor)programma start om 18.00 uur met heerlijke live muziek en live cooking. Diverse lokale foodtrucks toveren het strand om tot een openlucht restaurant en de bezoekers met heerlijke gerechten en of een drankje. Vanaf 18.00 uur zijn deze rollende keukens al operationeel.

Tip: kom op tijd want de teller stopt bij 1000 bezoekers!

De organisatie van de BeachBios, ligt in handen van de stichting Puur Zeewolde in samenwerking met Moving Streetfood, KaapFlevo en het Muziek Café Zeewolde. De BeachBios wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van de diverse lokale bedrijven.

Openlucht bioscoop op het Woldstrand in Zeewolde
Advertentie