Zeewolde

‘Het gevoel van Flevoland’ in paviljoen De Verbeelding

Van 8 december t/m 2 februari exposeert het Flevolandse kunstenaarscollectief KUP-11 in De Verbeelding met als thema ‘Het gevoel van Flevoland ‘. De officiële opening is op zondag 8 december om 15.15 uur tijdens de ‘Open deuren: Tijd voor Kunst’. Tijdens dit evenement, dat zes keer per seizoen door Stichting De Verbeelding wordt georganiseerd, ontmoeten publiek, kunstenaars, musici en dichters elkaar in een informele sfeer.
Kunst uit de polder


KUP-11 (Kunst Uit de Polder) is een samenwerkingsverband van 11 Flevolandse kunstenaars, opgericht in 2011. Het doel van KUP-11 is om elkaar te inspireren en versterken en dit wordt onder andere bereikt door het organiseren van gezamenlijke exposities met een bepaald thema. De expositie in De Verbeelding heeft het thema ‘Het gevoel van Flevoland’. De kunstenaars hebben zich dit keer laten inspireren door dit thema en beelden hun gevoel uit in verrassend veelzijdige werken, van schilderijen en foto’s tot papierkunst. De opening van de expositie wordt verricht door Ben Huisman, directeur van Het Flevolandschap. Daarna is er gelegenheid de expositie te bezichtigen onder het genot van een hapje en een drankje. Sfeervolle achtergrondmuziek wordt verzorgd door de Lelystadse pianiste Igna Geveke.

Iedereen is van harte welkom, of je nu het hele programma wilt bijwonen of een deel ervan. De deuren van het paviljoen gaan op 8 december van 15 tot 17 uur open. Toegang tot deze middag is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk van harte welkom.

Wanneer: 8 december van 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Kosten: Vrijwillige bijdrage

Advertentie