Zeewolde

Hulp voor Harm!

 

In 3 dagen tijd hebben mensen uit heel Nederland al 10.000 euro gestort voor geitenhouder Harm van Meerveld, dat meldt de Facebookpagina 'Hulp voor Harm'.

Een groep boeren uit de omgeving van Zeewolde startte vrijdag 13 april een inzamelingsactie om plaatsgenoot Harm te helpen na de verwoestende brand op 3 april, waarbij ruim honderd geiten omkwamen. Het doel is om 30.000 euro bijeen brengen, zodat Harm een nieuwe start kan maken.

Harm zit met een restschuld van 30.000 euro en zit financieel aan de grond. Als dit bedrag met crowdfunding bijeen gebracht kan worden, kan hij zijn jeugddroom om boer te worden verder nastreven.
Harm reageerde zaterdag al op de Facebookpagina, toen er binnen 24 uur al 6.000 euro was gestort: “Ik ben helemaal overdonderd door alle donaties tot nu toe en ook alle steunbetuigingen die ik krijg. Ik vond dat ik jullie dit even moest zeggen. Dank jullie wel tot nu toe! Jullie weten niet half wat het voor mijn vriendin en mij betekent dat zoveel mensen met ons zijn begaan. We zitten in de zwartste periode van ons leven, maar er schijnt nu weer wat licht. Nogmaals heel erg bedankt!!”, schreef hij.

Lees het persoonlijke verhaal van Harm HIER
Daar kun je ook een donatie doen. Elk bedrag, klein of groot, is welkom! Wil je dit niet doen, via de donatiepagina? Dan kun je ook een bedrag storten op banknummer: NL22INGB00663134013, t.n.v. Jeroen van Maanen.

Dinsdagochtend stond de teller al op bijna 13.000 euro maar er is veel meer nodig! Helpen jullie ook?

 

Advertentie