Zeewolde

Ideeën gevraagd voor jubileumjaar Zeewolde

Burgemeester Gerrit Jan Gorter en wethouder Winnie Prins roepen inwoners op met ideeën te komen voor tijdens het jubileumjaar van Zeewolde. De gemeente viert in 2024 haar veertigjarig bestaan. “Wij willen het graag vieren voor, door en met Zeewoldenaren”, gaf Gorter donderdag aan tijdens de aftrapbijeenkomst in het gemeentehuis.

“Mensen vanuit onze gemeenschap vragen we om initiatieven.” Er is door de gemeenteraad een budget beschikbaar gesteld van € 400.000,- (“€ 15,- per inwoner”) en het doel is daar een mooi programma van samen te stellen.

Ideeën gevraagd voor jubileumjaar Zeewolde

“We hopen op vele ideeën, zodat de keuze voor ons moeilijk wordt.” Tijdens het 25-jarig jubileumfeest van de gemeente werd onder meer een theater in de Stille Kern en een muziekspektakel gehouden. “Maar nu zijn we op zoek naar iets nieuws.”

De ideeën kunnen voor 1 juni gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Henk Bakker. “We willen voor die tijd ook een projectleider aanstellen, die ideeën bundelt, contacten legt en een programma samenstelt.” De bedoeling is voor het einde van dit jaar een volledig programma te presenteren. “Laten we er met z’n allen een mooi feest van maken, gedurende het hele jaar”, zegt Prins.

Advertentie