Zeewolde

Indienen projecten Sport- en Beweegakkoord

Na een ontwikkelperiode van een half jaar ligt er nu een prachtig Sport- en beweegakkoord in de gemeente Zeewolde. Een akkoord dat tot stand is gekomen met de medewerking van meer dan 50 sportverenigingen, scholen en andere maatschappelijke organisaties. Een akkoord dus van ons allemaal!

Vrijdag 11 september is tijdens het live- event 'Zeewolde voor elkaar' het startschot gegeven voor de uitvoering. Ter ondersteuning van deze uitvoering is er voor de gemeente Zeewolde € 20.000,- per jaar beschikbaar voor de periode 2020-2022. Om in aanmerking te komen voor uitvoeringsbudget kunnen organisaties, maar ook individuen, vanaf heden projecten en initiatieven aandragen.

Indienen projectplannen Lokaal Sport- en Beweegakkoord

Op deze website kan worden nagelezen hoe dit in zijn werk gaat en waar een project aan moet voldoen.
Na indiening beoordeelt het begeleidingsteam of het project past bij de ambities uit het Sport- en Beweegakkoord en de gestelde criteria. Wellicht ontvangt u dan uitvoeringsbudget om uw plannen te kunnen realiseren.

De eerste ronde voor het indienen van projecten en initiatieven sluit op 1 november a.s. In de loop van het voorjaar 2020 volgen nog twee ronden waarbij er per ronde maximaal 10.000 euro uitvoeringsbudget beschikbaar wordt gesteld.
Meer weten, of heeft u meer informatie nodig? Kijk op hier of kom op donderdag 24 september naar de voorlichtingsbijeenkomst voor meer inspiratie en toelichting. Van 19:30 tot 21.00 uur staat het begeleidingsteam klaar voor het beantwoorden van alle vragen of het toetsen van ideeën. Aanmelding voor deze avond kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan meteen informatie over de locatie van deze bijeenkomst.

Advertentie