Zeewolde

Informatieavond Knarrenhof - Hof van Zeewolde

Stichting Knarrenhof organiseert 6 maart een informatiebijeenkomst over het concept van een Knarrenhof.

Tussen 19.00 en 21.30 uur zullen zij in de Meermin aan het Kerkplein geinteresseerden ontvangen.
Het concept van Stichting Knarrenhof is om met elkaar woonruimte te realiseren waar eenieder, zelfstandig en met goede prijs – kwaliteits-verhouding woont: noaberschap, zelforganisatie en het vormen van een deel-maatschappij zijn hierbij belangrijke pijlers.

Een comfortabel, veilig en duurzaam woonhof, met voldoende privacy en waar sociaal contact belangrijk is. Met elkaar wordt het hof bestuurt. De deelnemers bepalen met Stichting Knarrenhof het uiterlijk, de grootte en de plattegrond van de woningen en de gemeenschappelijke tuin en ruimte. De stichting volgt daarbij de groepsvoorkeur.

Landelijk heeft Stichting Knarrenhof al ruim 8.000 geïnteresseerden. Het Knarrenhof wordt in de media als voorbeeldproject genoemd hoe men samen ouder kan worden. In Zwolle is recent het eerste hof geopend. Velen zullen volgen.

De gemiddelde leeftijd bij aanmelding bij de Stichting varieert van 39 tot 93 jaar. Juist deze mix in leeftijd is leuk en belangrijk voor de groepsdynamiek. Knarrenhof werkt vraagvolgend, als het merendeel wil huren of kopen dan volgen we dat en zetten wij onze ervaring en netwerk in om dat te realiseren.

Het Hof van Zeewolde komt vlakbij een supermarkt, de bushalte, het strand en een park, ongeveer 1,5 km van het centrum van Zeewolde.

Tijdens de informatie avond zullen zij meer informatie hierover verstrekken.
Op de website van Knarrenhof vindt u ook  algemene informatie.

Informatieavond Knarrenhof - Hof van ZeewoldeInformatieavond Knarrenhof - Hof van Zeewolde
Advertentie