Zeewolde

Nieuwe data natuurwandelingen met IVN Zeewolde

Er zijn weer nieuwe data bekend voor de Winterwandelingen die IVN Zeewolde regelmatig organiseert. De wandelingen zullen de komende maanden plaats vinden op 21 februari, 7 en 21 maart, 4 en 18 april.

Nieuwe data natuurwandelingen met IVN Zeewolde

De natuurwandelingen worden gehouden onder leiding van een IVN gids op de 1e en 3e donderdag van de maand. De vertrektijd is om 09.30 uur bij de Roode Schuur, Dasselaarweg 29 en de wandeling duurt circa twee uur. 

Wanneer je houdt van wandelen in de mooie natuur rond Zeewolde ben je van harte welkom om met een groep van natuurliefhebbers de natuur rondom Zeewolde nog beter te leren kennen. De ervaringen in de afgelopen jaren laten zien dat tijdens de wandelingen de aandacht zich wisselend richt op vogels, bomen en planten, de vruchten aan de bomen of de bladzetting en bladkleuren, paddenstoelen .... kortom altijd weer verrassend met name door de spontane inbreng van de deelneemsters en deelnemers.

De wandelroutes gaan afwisselend door de bossen bij de Roode Schuur, het IVN natuurpad, het strand, het Horsterwold, de Voorlanden, de Gelderse Slenk, de Stille Kern, het gronddepot enz. Op deze manier verkennen we alle natuurgebieden van ons dorp.

Als je belangstelling hebt dan kun je op één van de bovengemelde data gewoon aansluiten bij de wandelgroep. 
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jeannette Rubbens, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; tel. 036-5223648.

Advertentie