Loading...

Informatieavond Zeewolde Winterworld

 

Op 14 december wordt er weer begonnen met de opbouw van de tent en de ijsvloer om op 19 december weer te kunnen schaatsen op de ijsvloer op het Kerkplein in Zeewolde.
Gedurende de opbouw zijn er weer veel vrijwilligers nodig, met als drukste dagen de zaterdag en de zondag. Er zijn dan wel zo’n 25 tot 30 mensen bezig. Dat is altijd een gezellige periode. Er wordt gezorgd voor eten en drinken. Ieder is dan met hart en ziel bezig om de baan op de openingsdag klaar te hebben. Het bestuur is daar erg blij mee. Want alleen de 7 bestuursleden krijgen dat natuurlijk niet voor elkaar.

Maar niet alleen dan zijn er veel vrijwilligers nodig. Ook zo lang als de baan geopend is. Het zou fijn zijn als er dan een beroep op een groep van ong. 150 pers. gedaan kan worden. Er zijn mensen nodig voor de op- en afbouw, beveiliging op de baan, de kassa, de schaatsverhuur en de horeca.
Zonder deze vrijwilligers kan Zeewolde Winterworld niet door gaan. Heeft u belangstelling?
 
Kom dan op de Vrijwilligersavond op woensdag 1 november om 20.00 uur in het Kluunwold aan het Kluunpad in Zeewolde.
 
Het bestuur wil daar graag iets vertellen over Zeewolde Winterworld en wat er moet gebeuren.
Uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd. Het is altijd een gezellige avond waar veel bekenden van de ijsbaanperiode elkaar weer ontmoeten.