Zeewolde

Jan van de Beek in de race voor Omroepvrijwilliger van het Jaar

Al meer dan tien jaar trekt medeoprichter Jan van de Beek de kar van de Lokale Omroep Zeewolde. Hij is er onder meer voorzitter, websitebeheerder, redacteur, radiomaker, cameraman, regisseur, commerciële man en netwerkbeheerder. Reden te over om hem te nomineren voor Omroepvrijwilliger van het jaar.

Jan van de Beek is met zijn tomeloze energie dagelijks bezig met alle facetten die de omroep biedt. Hij weet mensen te motiveren en mee te nemen in de passie en enthousiasme voor de omroep. Daarmee is hij ook één van de ankers waardoor de Lokale Omroep Zeewolde gegroeid is tot waar het nu staat. Door zijn verbindende rol binnen de club van vrijwilligers, maar ook richting andere bedrijven, organisaties, Omroep Flevoland en andere lokale omroepen komen er mooie dingen uit de koker van Lokale Omroep Zeewolde.

Jan van de Beek in de race voor Omroepvrijwilliger van het Jaar

De verkiezing wordt georganiseerd door de Nederlandse Lokale Publieke Omroepen (NLPO). Van dinsdag 19 april tot en met dinsdag 17 mei kan via www.omroepvrijwilligervanhetjaar.nl gestemd worden op de kandidaten die zijn voorgedragen. Op donderdag 19 mei maakt de NLPO bekend welke vijf genomineerden de meeste stemmen hebben ontvangen. De uitreiking van de Omroepvrijwilliger van het Jaar vindt plaats tijdens de live-uitreiking van de Lokale Media Awards op vrijdag 10 juni in Beeld en Geluid (Hilversum).

Advertentie