Zeewolde

KAHOOT Quiz H.S.V. “Ons Stekkie”

Op  28  december gaan we samen Kahooten.  Live vanaf 19.30 uur en inloggen vanaf 19.45uur.

Corona heeft ons als hengelsporters veel minder getroffen dan veel andere sporten. Wij kunnen immers gewoon lekker in de vrije natuur onze sport beoefenen, het is zelfs veel gezonder dan thuiszitten! En toch missen we het om gezamenlijk dingen te organiseren en vandaar een KAHOOT Quiz.

Uiteraard zijn de vragen op de vis, hengelsport en onze vereniging gericht. Een beetje voor oefenen kan uiteraard. Ben jij die kenner die er vandoor gaat met de schitterende hoofdprijs of één van de andere prijzen die we geven aan de top drie?

Hoe doe je mee?

Je kunt naar www.kahoot.it gaan of KAHOOT app downloaden. Op de stream van 'Ons Stekkie'
Facebook vind je de Game-PIN (toegangscode) die je moet invullen op je tweede apparaat. Daar zie je de link, Enter Game PIN here.
Je hebt 1 apparaat nodig om de quiz te streamen, en een apparaat om mee te spelen.

Logo Ons Stekkie

Meerdere spelers in 1 ruimte hebben dus maar 1 apparaat nodig om het te streamen! Alles staat op de visseninzeewolde.nl  website nog eens volledig beschreven in de vorm van een handleiding.

Deze quiz is georganiseerd door de PR commissie van H.S.V. “Ons Stekkie” Zeewolde en we dagen niet alleen leden maar echt iedereen uit om hieraan deel te nemen. Alleen of gezellig met het hele gezin, alles kan en niets moet. Deelname is gratis!
We schatten in dat we samen ongeveer een ruim uur met elkaar quizzen, gezellig vanuit jullie feestelijk versierde woningen of elders, KAHOOT kun je spelen op de Smart TV,  PC, Mobiel, I pad, etc. etc.
Het makkelijkst is het om op 1 centraal scherm (Smart TV) de Kahoot quiz te presenteren aan alle mededeelnemers en bijvoorbeeld op uw mobiel, PC of de i pad mee te spelen.

De 3 te winnen hoofdprijzen zijn:     
Portable Fish Finder met LCD Scherm, Spinhengel Carbon Medium actie 2.1 meter. Luxe Werpmolen Stainless Steel gelagerd, full metal spoel etc. etc. Maar uiteraard doe je ook mee voor de lol!
Kortom zéér de moeite waard en heel Zeewolde en leden van daarbuiten kunnen hieraan veel plezier beleven. We houden je doorlopend op de hoogte over dit event via Faceboek 'Ons Stekkie' en de website www.visseninzeewolde.nl

Advertentie