Zeewolde

Kinderkleedjesmarkt voor herhaling vatbaar

Zaterdag 6 juli was de eerste editie van de Kinderkleedjesmarkt. Kinderen konden tussen 10.00 en 15.00 uur hun kleedje neerleggen in het centrum om daar spullen te verkopen.

Kinderkleedjesmarkt voor herhaling vatbaar

Speelgoed, boeken, poppen, spelletjes werden allemaal uitgestald. Ook werd er hier en daar muziek gespeeld. De bezoekers liepen vol interesse langs de kleedjes.

Stamkracht events was aanwezig om pannenkoeken te verkopen en had ranja voor de verkopende kinderen. Ook het terras op het Kerkplein van Café het plein was gezellig gevuld op de zonnige dag.

De kinderkleedjesmarkt werd georganiseerd door Zeewolde Winkelhaven (VCZ) en is de aftrap naar een zomerseizoen waarin er allerlei activiteiten in het centrum zijn. Initiatiefneemster Agnes (eigenaresse van Hobby Time en bestuurslid van VCZ): “Het is leuk om al die kinderen zo enthousiast te zien en zo een vrolijk, gezellig Kerkplein te zien. Dat we dit nog een keer gaan doen is duidelijk.” “We zullen even kijken wanneer er weer een geschikt moment is. ” vult Wenda Westerhuis aan (Secretariaat bestuur VCZ).

Na de Havendagen van 12,13,14 juli zal de eerste van drie zomerbraderieën op maandag 22 juli zijn. Ook daar met allerlei activiteiten op het Kerkplein voor elke leeftijd!

Advertentie