Zeewolde

Klassieke rally Mille Tullipani voor stichting Talent4Classics

Wie vervend liefhebber is van klassieke auto’s kent ongetwijfeld de Mille Miglia in Italie. Een Rally voor oldtimers in Italie. Afgelopen vrijdag was Zeewolde het toneel voor de Mille Tullipani, een rally georganiseerd om geld op de halen voor stichting Talent4Classics.

Mike Kastrop, die met zijn bedrijf Classic Mike klassieke auto’s restaureert tekende voor de organisatie. Dit om zo veel mogelijk geld op te halen om talenten een kans te geven. “De bedoeling is om de talenten kansen te bieden", legt Mike Kastrop uit. "En dat doen we door begeleiding op de werkvloer te financieren bij klassieke autobedrijven.

Bij Classic-Mike in Zeewolde restaureren ze met een jong team, in een mooie, nieuwe werkplaats, de meest zeldzame en bijzondere klassieke auto’s.

de bokaal in de vorm van een tulp als prijs voor de classic race

Hierbij leren de jongeren een vak en zijn autoliefhebbers, net als hun trouwe klanten. Alles wat ze bij Classic Mike kunnen en leuk vinden komt samen in hun, soms zelfs concourswinnende, restauratieprojecten.

Op de vraag of de rally voor herhaling vatbaar was, meld Mike Kastrop “Jazeker, dit smaakt naar meer. Noteer alvast maar 3 mei 2024”.


Advertentie