Zeewolde

Komt Sinterklaas wel aan dit jaar?

Of Sinterklaas naar Nederland en dus Zeewolde kan komen is nog onbekend. Want mag dat wel met Corona? Maar dit laat natuurlijk niet onverlet dat er wel contact kan zijn met Sinterklaas. De organisaties Pieten on Tour, Sinterklaascommissie, De Leeuw Snacks, The Lux, Winkelhaven Zeewolde en gemeente Zeewolde hebben de handen ineengeslagen met de LOZ om ervoor te zorgen dat er volop leuke activiteiten zijn rondom Sinterklaas. Het belangrijkste zijn Sinterklaas en de Pieten die te zien zullen zijn via Lokale Omroep Zeewolde en de andere kanalen.

Tijdens WWW@Zondagmorgen vertelde voorzitter Wim van de Koppel alvast dat daar de voorbereidingen voor in volle gang zijn.

Voor Pieten on Tour is het ook belangrijk om weer geld op te halen zodat zij Sinterklaas kunnen helpen om kinderen uit de minima een mooi Sinterklaasfeest te kunnen geven.
Dit doen zij met allerlei activiteiten waar op dit moment nog vele details voor moet worden ingevuld.

Komt Sinterklaas wel aan dit jaar?

Een benepieten TV Show en een heuse Pietenstraat staan op stapel om verder uitgewerkt te worden. Komende weken zal er meer bekend worden over de programmering rondom Sinterklaas.

Foto: Archief 2019/Simone Koster

Advertentie