Zeewolde

Winkelen in Zeewolde loont

Drie klanten van een van de ondernemers van Winkelhaven Zeewolde werden beloond voor het lokaal kopen. Door een aankoop in de week voor Pasen bij een van de modewinkels werd er kans gemaakt op een waarde cheque ter waarde van 50 euro.
Daar moest nog wel wat extra’s voor gedaan worden. Door het tonen van hun aankoop op Social Media met #KoopLokaalZeewolde en #Paasbest en de winkel te benoemen werd er kans gemaakt. Klanten van de diverse modewinkels plaatsten vol trots hun outfit.

Koop Lokaal bij een winkelier van hier loont

Dinsdag werden de inzendingen in de pot gedaan en daar werden drie winnaars uitgehaald. Zij zijn inmiddels op de hoogte gebracht en ontvangen de waarde cheque. Hiermee kunnen zij nog een keer gaan winkelen in het centrum van Zeewolde. De cheque is uit te geven bij vrijwel alle lokale ondernemers in Winkelhaven Zeewolde.
“Fijn dat onze klanten en inwoners in Zeewolde blijven kopen, wij staan voor ze klaar op vele manieren. Er kan veilig bij de ondernemers worden gewinkeld, ook staan velen van ons klaar om buiten openingstijden klanten te ontvangen,” aldus Birgit van Modeplus by Birgit.
“We proberen positief te blijven in deze bizarre tijd dus zetten we dagelijks leuke filmpjes van klanten in onze kleding op social media in de hoop dat mensen lokaal blijven shoppen of online kopen via de webshop”, vult Ilse de Groot van BLUELINE aan.

Doe sociaal, koop lokaal

Dat u lokaal blijft kopen is juist in deze tijd extra belangrijk. Met elkaar zijn we gebaad bij een compleet en gezellig winkelcentrum. De ondernemers in het centrum hebben uw steun hard nodig. Deze actie is opgezet door Winkelhaven Zeewolde om klanten die lokaal kopen te belonen.

Advertentie