Loading...

KunstExpeditie minireeks
KunstExpeditie; Laatste minireeks van dit seizoen in “Atelier van Vrijheid”

In maart en april wordt bij Basisschool ‘In De Lichtkring’ een ‘Atelier voor Vrijheid’ ingericht. Veel basisschoolgroepen van diverse scholen werken daar tijdens schooltijd aan prachtige projecten rondom 75 jaar Vrijheid. Dit onder de bezielende leiding van beeldend kunstenaar Rob van den Broek.  Hij verzorgt dan ook de laatste minireeks van de KunstExpeditie. De vijf workshops worden gegeven in dit thema-lokaal bij Basisschool ‘In De Lichtkring’.

Vrijheid is een thema dat veel bij kunstenaars terugkomt. Samen met Rob gaan kinderen driedimensionaal bouwen met inspiratiebronnen van kunstenaars zoals Chagalle, Picasso, Mondriaan en anderen. Gaan de kinderen zich net als Picasso, ontpoppen tot radicale vernieuwers met als basis artistieke vrijheid?

Eén en ander is financieel mogelijk gemaakt door de Lions Club van Zeewolde. Nog niet aangemeld, maar wel (weer) meedoen? Ga naar de website van Verbeelding&CO. Daar vind je nog meer informatie. Wij hopen weer veel enthousiaste en creatieve kinderen uit Zeewolde te mogen begroeten. 

Data: 11 maart, 18 maart, 25 maart, 1 april en 8 april
Locatie: Basisschool In De Lichtkring, Naarderweg 2, Zeewolde
Tijdstip: 14.30 – 16.30 uur
Kosten: 5 lessen voor maar € 30,- inclusief materiaal

Aanmelden via de website: www.verbeeldingenco.nl