Zeewolde

KV Wolderwijd bereidt zich voor op ‘SUPER Saturday’

Sportliefhebbers zijn zaterdag van harte welkom op en rondom de velden van KV Wolderwijd. De Zeewolder korfbalvereniging bestond kort voor de zomervakantie dertig jaar en heeft de eerste speeldag van het nieuwe competities om die reden aangeduid als ‘SUPER Saturday’. Interim-voorzitter Ben Scharft roept iedereen op “om gezellig eens te komen kijken”.

KV Wolderwijd pakt uit. “We hebben bij de start van het seizoen een vol programma met allemaal thuiswedstrijden. Dat hebben we tegenwoordig zo gepland om lekker veel reuring op het sportpark te hebben.” Dat betekent dat er de hele dag door volop activiteit is op het korfbalterrein aan de Horsterweg. “De koffie staat klaar en er zijn ook tosti’s en ijsjes verkrijgbaar”, geeft Scharft aan.

KV Wolderwijd bereidt zich voor op ‘SUPER Saturday’

De feestdag bij KV Wolderwijd wordt ’s avonds afgesloten met een online concert. “Iedereen die wil blijven hangen, kan ’s avonds onder het genot van een biertje online naar The Streamers kijken.” The Streamers is een Nederlandse gelegenheidsformatie die is opgericht tijdens de coronapandemie om online gratis livestream-concerten te geven.

Korfbalboom

De korfbalsport is populair in Zeewolde, niet in de laatste plaats doordat KV Wolderwijd vorig jaar besloot op alle basisschoolpleinen een zogeheten korfbalboom neer te zetten. “Bij iedere basisschool staat nu een korfbalboom; een paal met korven in vier verschillende kleuren en op vier verschillende hoogtes, waar de basisschoolleerlingen naar hartenlust op kunnen oefenen. Dat wordt erg goed ontvangen.” En over tweeënhalve week (vrijdag 30 september) wordt ook weer het schoolkorfbaltoernooi gehouden.

Advertentie