Zeewolde

Laagdrempelige cursussen brandveiligheid, EHBO en reanimatie/AED

Wil jij weten wat jij kunt doen bij ongevallen of brand? Geef je dan op voor de gratis cursus brandveiligheid, EHBO en reanimatie/AED in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde.

In vier avonden oefen je met theorie en praktijk. Als je de cursus met succes hebt afgerond krijg je een officieel EHBO-certificaat en reanimatiediploma. De onderwerpen waar je mee aan de slag gaat zijn brandveiligheid, EHBO (eerste hulp bij ongevallen) en reanimatie/AED.

De cursus wordt gegeven op de maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de bibliotheek. De startdatum is 21 november.

Laagdrempelige cursussen brandveiligheid, EHBO en reanimatie/AED

Voor anderstaligen

Voor anderstaligen met Nederlands als tweede taal is er een cursus EHBO - Reanimatie/AED met taalondersteuning door een erkende taaldocent. Deze cursus bestaat uit tien bijeenkomsten en wordt gehouden op de dinsdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur. De startdatum is 15 november.
De wijkbrandweerman en een gecertificeerde trainer eerste hulp en veiligheid verzorgen de cursussen. FlevoMeer Bibliotheek organiseert deze gratis cursussen.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Meld je uiterlijk 14 november aan bij de servicebalie van de bibliotheek of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie