Loading...

Labyrint lopen en Mantra zingen in Paviljoen de Verbeelding
Labyrint lopen en Mantra zingen in de Verbeelding

Op vrijdagavond 2 november organiseert Frans Meijer Labyrint Lopen & Mantrazingen in De Verbeelding.
“Het zingen van mantra’s is telkens weer een heerlijke bevrijdende ervaring. Het helpt je om los te komen van je dagelijkse gedachten, je stress en je zorgen. Het opent een deur naar de stilte, geeft ruimte aan je eigen innerlijke klank en het geeft je positieve energie”. Dit zijn zo maar een paar ervaringen van mensen die al vaker hebben deelgenomen.
Frans Meijer: “Voor mij is elke avond weer een verrassing. Elke keer ben ik weer verwonderd over de bijzondere samenklanken die juist door alle eenvoud ontstaan en word ik geraakt door puurheid en de harmonie”.

Opzet van de avond:
De Verbeelding is open vanaf 19.00. Om 19.30 beginnen we met het Labyrint Lopen & Mantrazingen. In deze week van Allerzielen leggen we het labyrint in De Verbeelding. We zingen, we lopen, in verbinding met onszelf en elkaar en gedenken onze dierbaren over grenzen heen.
Ben je nieuwsgierig en wil je ook ervaren wat het is? Of ben je al vaker geweest en zie je uit naar weer een sfeervolle avond met bekende en nieuwe mantra’s? Op 2 november ben je weer van harte welkom.

Meer info: www.labyrintflevoland.nl
Opgeven via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor deze avonden geldt een minimum van 15 deelnemers.

Op dit evenement is de privacyverklaring van Stichting de Verbeelding van toepassing, m.b.t. het maken en gebruik van foto’s en ander beeldmateriaal.