Zeewolde

Lamond strijdt mee om titel ‘beste advieskantoor van Nederland’

Bij Lamond Verzekeringen en Hypotheken zijn ze nu al trots. De financiële dienstverlener uit Zeewolde behoort tot de 3 beste advieskantoren van Flevoland en dingt mee naar de landelijke titel ‘beste advieskantoor van Nederland’. Lamond is door de jury van het ondernemerspanel van het vakblad VVP genomineerd, omdat ze het adviesvak een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten.

Directeur Marc Groenveld van Lamond ziet de nominatie als beloning voor zijn team. “Natuurlijk mag je van ons verwachten dat we goed en eerlijk advies uitbrengen, dat we kennis van zaken hebben en betrouwbaar zijn, maar dat is wat mij betreft een vanzelfsprekendheid. Wat wij doen is mensenwerk. Je moet je klanten écht kennen. Alleen dan kun je mensen van eerlijk advies voorzien. Daar gaan wij heel ver in en zit bij iedereen die hier werkt diep in de vezels.

Lamond strijdt mee om titel ‘beste advieskantoor van Nederland’

Wij hebben vele klanten, maar kennen iedereen bij de voornaam en weten precies in welke levensfase hij of zij zich bevindt en waar de behoeftes liggen.

Stemmen

Lamond gaat in de eerste ronde de strijd aan met de twee andere genomineerden uit de provincie, Advies en Kies uit Emmeloord en Juffrouw Polis uit Dronten. Hiervoor moeten ze zo veel mogelijk stemmen verzamelen en een presentatie geven voor de jury. Beiden wegen zwaar om provinciewinnaar te worden en mee te strijden om de landelijke titel. Mensen kunnen tot en met 11 juni hun stem uitbrengen via www.adviesawards.nl.

Over Lamond Verzekeringen en Hypotheken

Lamond verzorgt inmiddels voor vele klanten in Zeewolde en omstreken de financiën, variërend van verzekeringen tot hypotheken. Op het kantoor aan het Gildenveld 2 werken 9 mensen met ieder zijn of haar eigen specialismen

Advertentie