Zeewolde

Larsen & Buhl Ondernemer van het jaar

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Bedrijfskring Zeewolde is bekend geworden dat Larsen & Buhl de ondernemer van het jaar is geworden.
Achter zich lieten zij Sportcentrum Zeewolde en Tolken Select.

Larsen & Buhl Ondernemer van het jaar

Op deze avond waar ook Burgemeester Gorter zijn speech geeft voor zakelijk Zeewolde viel Larsen & Buhl in de prijzen. In november hebben de drie genomineerden zich gepresenteerd aan het publiek, die vervolgens mochten stemmen. Deze stemmen zijn meegenomen in het jury rapport en daardoor viel er een nipte zege voor Larsen & Buhl.

Een ambitieus bedrijf met innovatie en investering, maar ook de betrokkenheid om het vak van techniek over te brengen aan de jeugd van Zeewolde.
Ook wethouder Egge Jan de Jonge beaamede de inzet voor promotie van techniekonderwijs. Omdat er een tekort is aan werknemers in de Techniek.
Een extra cheque werd er uitgereikt die Larsen & Buhl kan uitreiken aan een goed doel in Zeewolde. 

De spanning voor de bekendmaking werd nog even opgevoerd door een tussentijds optreden van de Travel Dudes Entertainment die een jongleeract verzorgde met lichtgevende jongleerballen.

Voor de derde keer werd er ook aan aanmoedingsprijs uitgereikt. De eer viel deze keer aan Expert Zeewolde die durft te investeren en vernieuwenen in tijden dat retail het niet makkelijk heeft en internetshoppen groot is. Een bewijs dat service en vakmanschap nog steeds belangrijk is in het ondernemerschap.

Advertentie