Zeewolde

LOZ Programma 'Zeewolde Kiest' donderdagavond 3 oktober a.s. weer over Buitenplaats Horsterwold

De Lokale Omroep Zeewolde zendt op donderdagavond 3 oktober 2019 het programma “ZeewoldeKiest “uit.
Voor de tweede maal zal de LOZ dan aandacht besteden aan de problematiek van het recreatiepark Buitenplaats Horsterwold.

In de eerste uitzending heeft burgemeester G.J.Gorter het standpunt van de gemeente toegelicht. In deze tweede uitzending ontvangt de LOZ  vier gasten die hun mening over dit onderwerp zullen geven en met elkaar in discussie zullen gaan. Dinsdag liet minister Ollongren van Binnenlandse Zaken in antwoord op 2e-kamervragen weten zich niet met de kwestie te gaan bemoeien. Zij vindt zowel het beleid als de handhaving een zaak van de gemeente Zeewolde zelf. Ook dit zal vermoedelijk aan de orde komen in het programma.
De antwoorden van Minister Ollongren kunt u hier lezen (PDF)

Buitenplaats Horsterwold

Onze gasten donderdagavond zijn:

- Rob Smeets, adviseur Zeewolde Liberaal, die zal toelichten waarom Zeewolde Liberaal de status van het recreatiepark wil wijzigen van recreatie naar woonbestemming.

- Ben Sonneveld, fractievoorzitter Leefbaar Zeewolde, die het standpunt van Leefbaar Zeewolde zal toelichten.

- André Polderman, eigenaar van een van de recreatie woningen, die zal spreken over een constructieve oplossing.

- Erik van der Schaaff, een inwoner van Zeewolde, die rond 2002 de intentie had een kavel te kopen in het project, maar na het vernemen van de voorwaarden hier van af heeft gezien. Hoe denkt hij over de huidige gang van zaken en wat is naar zijn mening de oplossing?

Het programma “ZeewoldeKiest” wordt uitgezonden tussen 20.00 uur en 21.00 uur en is te beluisteren via 106.4 FM of via de website van LOZ.

Advertentie