Zeewolde

Meet & Greet op terrassen tijdens koopjesdagen Zeewolde

Tijdens de Koopjesdagen op 27 en 28 augustus is de Meet & Greet, waar de nacht van Zeewolde normaal voor zou staan, ook mogelijk! Naast de kramen vol leuke aanbiedingen in het centrum staat de horeca garant voor gezelligheid op de terrassen. Onder het genot van een hapje en drankje kan iedereen na de vakantie weer lekker bijpraten met elkaar. Maar de horeca ondernemers en winkeliers zouden zichzelf niet zijn als ze tijdens deze happening toch niet wat extra’s zouden doen.

“Het is immers al het tweede jaar dat wij geen Nacht van Zeewolde kunnen organiseren, wij willen onze inwoners ondertussen toch wel wat extra’s kunnen bieden en hebben nu een mooie oplossing kunnen vinden” Auke de Vries van Café het Plein is enthousiast.

Ondernemers hebben prijzen beschikbaar gesteld die tijdens deze dagen gewonnen kunnen worden op verschillende manieren!

Radio-uitzending

In samenwerking met Lokale Omroep Zeewolde is er een speciale radio-uitzending op de vrijdag vanaf 16.00 uur en ook op zaterdag is er tussen 13.00 en 17.00 uur een speciale uitzending.

Meet & Greet op terrassen tijdens koopjesdagen Zeewolde

Tijdens de uitzendingen, welke te horen zijn bij de horeca en in de winkels van Zeewolde, wordt er niet alleen verslag gedaan van wat er gebeurt maar kun je ook prijzen winnen (waaronder cheques van Winkelhaven Zeewolde of een clinic Flyboarden).

Artiesten in Zeewolde

Er komen artiesten naar Zeewolde. Je maakt kans om ze te ontmoeten door te luisteren en mee te doen met de spellen! Vertier op het Kerkplein en Raadhuisplein met onder andere een Flyboard demonstratie, bezoek van de politie en de brandweer.

Houd voor alle informatie de Social Media van Winkelhaven Zeewolde, de ondernemers en LOZ in de gaten!

Op de website van Lokale Omroep Zeewolde is vanaf woensdag 25 augustus alle informatie te vinden.

Maar een ding is zeker, 27 & 28 augustus is het centrum van Zeewolde de plek om te zijn!
Advertentie