Loading...

Radio met LOZ Display
Nieuw bij LOZ: Het uur van Nynke

Vanavond is het zover... Van 8 tot 9 uur kun je luisteren naar een NIEUW programma op Lokale Omroep Zeewolde: 'Het Uur Van Nynke'. Dit is een muziekprogramma, waarin geen vast format gehanteerd wordt en waarin het muzikaal alle kanten op kan gaan. Geen zorgen, gezien het tijdstip houden we het rustig en hoor je geen uptempo of hallekidee-muziek...

Als klein meisje wilde Nynke al 'bij de radio'.

In 1998 reageerde ze op een oproep van een lokale radiozender, om deel te nemen aan een presentatiecursus. Zo ben ze het radiowereldje ingerold. Aangezien Nynke blind is, leek presenteren niets voor haar te zijn. Maar gezien haar grote interesse in muziek kreeg ze de functie van muzieksamensteller voor de sportprogrammering.
Ze legde als vanzelf meer contacten met mensen uit het radiowereldje.

Via Peter van Dam (RIP) kwam ze terecht bij een klein maar gezellig internetstation. Aanvankelijk maakte ze daar non-stop programma's, maar na wat coaching is ze ook gaan presenteren. Geleidelijk aan ontstond zo "het uur van Nynke".

Over het eerste uur op LOZ licht Nynke een tipje van de sluier op: Dinsdagavond kun je o.a. luisteren naar muziek van Krezip, The Kalin Twins en Jon Allen. Grote aandacht zal er iedere week zijn voor het Nederlandstalige luisterlied en daar ga je er dinsdag maar liefst 4 van horen! Welke liedjes ik heb gekozen maak ik niet bekend, maar er kunnen juweeltjes tussen zitten, die je al tijden, of zelfs helemaal nog nooit hebt gehoord. Als je gaat luisteren kom je er vanzelf achter.

Luisteren naar Lokale Omroep Zeewolde kan via de tunein radio-app, te downloaden in play- of appstore,  in Zeewolde en wijde omgeving in de ether op de 106.4 FM en wereldwijd via www.lokaleomroepzeewolde.nl