Zeewolde

Nieuw seizoen voor Paviljoen de Verbeelding

Na een zomer waarin een start is gemaakt met een verbouwing van paviljoen de Verbeelding is, maken zij zich op voor het aankomende seizoen.
De eerste fase van de verbouwing bracht een nieuwe keuken, vier toiletruimtes, extra garderobe en de ruimtes zijn opnieuw ingedeeld. 

Open Deuren Tijd Voor Kunst

De opening van het seizoen is op 22 september met Open Deuren: Tijd voor kunst. Hierin wordt aandacht gegeven voor de nieuwe expositie Hersenspinsels. Jeanette van der Linde zal een lezing geven over haar expostie die ze samen met Lyda Rump heeft gecreëerd. Een kunstwerk van (gedachten)draden.

"Als de Liefde Niet Bestond"

Op 29 september is er een openingsvoorstelling: "Als de Liefde Niet Bestond". Deze zal in het najaar van 2020 door heel het land gespeeld worden. Marieke Booy, Rose Spearman en Willem Hoving maken een combi met annekdotes en muziek. Meer informatie en ook voor het bestellen van kaarten vindt u op de website van de Verbeelding.

Hoe het programma er komend seizoen verder uit zal zien zal Stichting de Verbeelding presenteren op de Sport- en Cultuurmanifestatie die op 14 september in het centrum van Zeewolde gehouden wordt.

Advertentie