Loading...

Energieloket Zeewolde in Ravelijn
Opening Energieloket Zeewolde Donderdag 10 oktober!

Op donderdag 10 oktober openen Ewout Suithoff (wethouder duurzaamheid), Vera Dam (directeur Natuur en Milieufederatie Flevoland) en Dieter Bruin (duurzaamheidsmakelaar gemeente Zeewolde) op feestelijke wijze het energieloket Zeewolde in de Ravelijn. Vera Dam: “Via het loketkunnen we nu bijna dagelijks bewoners adviseren over energiezuinige maatregelen voor de woning. Heeft u een vraag, we helpen u graag."

Kom langs!

Bewoners, maar ook bedrijven zijn vanaf 10 oktober welkom voor onafhankelijk energieadvies en informatie over energiebesparing en het opwekken van duurzame energie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan advies over energiezuinig wonen, mogelijkheden voor zonnepanelen en lokale partijen voor isolatie. Het energieloket Zeewolde is daarmee een belangrijk informatiepunt en vraagbaak.

Het loket in het Ravelijn is drie dagdelen in de week geopend. Daarnaast is het loket op verschillende pop-up locaties beschikbaar voor onafhankelijk advies. Het digitale loket is 24/7 bereikbaar via www.energieloketflevoland.nl.

Opening 10 oktober

Tussen 18.00-18:30 uur wordt het energieloket officieel geopend. Tijdens de opening kunt u kennis maken met de campagne “ontdek je lek” en het loket bezoeken. Elke bezoeker ontvangt een goodiebag.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Zeewolde helpt!