Zeewolde

Paddenstoelenactiviteiten bij IVN Zeewolde

Op zondag 22 oktober van 13.00 – 16.00 uur staan de deuren van de Roode Schuur, Dasselaarweg 29, open om lekker actief bezig te zijn met paddenstoelen. 

De paddenstoelen activiteiten starten rond half 2. Inmiddels is de herfst alweer een tijdje in ons midden en zijn er weer volop paddenstoelen te zien, dus daarom lekker aan de slag met dit onderwerp. 

Er is een korte inleiding over paddenstoelen en een paddenstoelenspeurtocht voor volwassenen en kinderen vanaf ong. 10 jaar in de bossen. Verder is er voor de jongere kinderen een kabouterspeurtocht op het terrein rondom de Roode Schuur. Ook creatief kan men lekker bezig zijn. Binnen zijn er allerlei tafels met creatieve uitdagingen.

De kosten zijn voor leden van IVN en kinderen € 3,00 per persoon en niet leden betalen € 6,00. Dit is inclusief alle materialen, koffie, thee, limo en wat lekkers voor de kids. 

Mocht u gewoon even een kijkje willen nemen, wandel gerust even binnen. 
Graag vooraf aanmelden op het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Advertentie