Zeewolde

Pianovirtuoos Jan Vayne komt naar De Verbeelding

In paviljoen De Verbeelding in Zeewolde zal pianovirtuoos Jan Vayne zijn fabelachtige vingervlugheid op de vleugel laten zien. Hij doet dit tijdens een matineeconcert op zondag 3 februari 2019! Jan Vayne is wereldwijd bekend als een virtuoos en creatief pianist die voortbouwt op de stijl van de grote romantische componisten. Het credo van hem is 'Improvisatie'. Hij gaat tijdens zijn optreden in het paviljoen, dan ook de interactie aan met het publiek en gaat in op verzoeknummers. Hierdoor ontstaan prachtige improvisaties en voert hij het publiek mee op een muzikale rondreis.

Na het Gymnasium studeert Jan Vayne piano en orgel aan het conservatorium, waar hij in 1991 cum laude zijn solistendiploma behaalt. Zijn nationale doorbraak vindt plaats in 1991, wanneer hij zijn eerste met platina bekroonde improvisatie cd “Colours of my Mind” uitbrengt. In 1997 volgt internationale bekendheid na zijn indrukwekkende recital tijdens de inauguratie van President Bill Clinton. Jan Vayne heeft sindsdien tientallen albums en concertseries op zijn naam staan. De creativiteit en inventiviteit stromen onverminderd voort uit de aderen van deze kunstenaar. Hij is nog veel van plan. Blijf hem volgen!

De kaartverkoop van dit matineeconcert is gestart! De kaarten zijn online verkrijgbaar via www.deverbeeldingzeewolde.nl.
Wanneer: zondag 3 februari van 15.00 - 16.30 uur, de deuren gaan om 14.15 uur open.
Adres: De Verbeelding 25 in Zeewolde

Pianovirtuoos Jan Vayne komt naar paviljoen De Verbeelding in Zeewolde
Advertentie