Zeewolde

Pinautomaat Stevinweg wordt Geldmaat

Dit jaar maken de geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank langzaamaan plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten. In Zeewolde wordt langzamerhand de eerste automaat overgezet.

De Rabobank geldautomaat en de sealbagautomaat aan de Stevinweg 2 worden eind november overgenomen door Geldmaat. Aan de Kerkstraat 26 staat al een geldmaat in de Albert Heijn. Dit is niet gelijk zichtbaar doordat de ING bij de Albert Heijn filialen de oranje omkasting nog moeten behouden. Ook aan het Kerkplein zal de automaat van ABN AMRO worden vervangen. Deze staat nog niet ingepland. Ook bij deze automaat kunnen gebruikers biljetten opnemen en storten.

Op de website van geldmaat staat de planning gemeld, voor zover bekend.

Iedere bankpas is geschikt voor de geldmaat

Pinautomaat Stevinweg wordt Geldmaat

Er verandert verder voor de gebruikers niet veel. Iedereen met een bankpas kan gebruik maken van de geldmaat. En iedereen kan bij elke automaat zo vaak en zoveel geld opnemen als hun banksaldo en paslimiet dat toelaten.

Ook wordt het bedieningsgemak eenvoudiger doordat elke automaat dan op dezelfde wijze werkt.

Geldmaat is dit samen met ABN AMRO, ING en Rabobank aangegaan omdat er steeds minder contant wordt betaald. Hierdoor neemt het gebruik van geldautomaten af. Geldmaat biedt een efficiënter, bankonafhankelijk netwerk van geldautomaten.

Advertentie