Zeewolde

Pionierswandeling Laakse Slenk

Pioniersbeweging 'Onder de Wolken' stippelt regelmatig mooie wandelroutes uit in en om ons dorp. De eerstvolgende wandeling is op zondag 22 maart.

Thema

De wandeling verbindt de natuur en kunstwerken van de Laakse Slenk met het thema ‘oud en nieuw’. Daarbij doet de Slenk denken aan de oversteek van het Joodse volk over de Jordaan naar het beloofde land.

Laakse Slenk parkeerplaats

Startpunt

De wandeling start om 15:30 op de parkeersplaats bij de Laakse Slenk, ook wel Hulkesteinse Kreek genoemd. De parkeerplaats ligt na 300m links aan de Wielseweg. Dit is na de eerste boederij en net voor de Hulkesteinse kreek met het kunstwerk van een libelle.

Wandelschoenen mee

De wandeling duurt een uur, het startpunt is een kwartier rijden vanaf Zeewolde Centrum. Het pad is niet verhard dus het is aan te raden om goede wandelschoenen mee te nemen!

Pioniersbeweging Onder de Wolken zoekt naar nieuwe vormen van spiritualiteit en combineert dit met wandelen en met de mooie kwaliteiten van Zeewolde: de landschapskunst en de ruimte en natuur in en om het dorp. Onderweg is er ruimte voor gesprek, voor stilte en bezinning, voor luisteren naar een verhaal of gedicht en er wordt verteld over de kunst die we op onze route passeren.

Van harte welkom om mee te wandelen op22 maart! Voor meer informatie: zie onze facebookpagina of bel met Ida Feddes (06-43551575).

Advertentie