Zeewolde

Shantykoor Zeewolde dringend op zoek naar versterking

Het Shantykoor Zeewolde is op zoek naar muzikanten. Het gelegenheidskoor bestaat momenteel uit elf mannen, maar een accordeonist en/of toetsenist is van harte welkom, benadrukt secretaris Hans Rill. Shantykoor Zeewolde werd dertig jaar geleden opgericht en maakte tien jaar geleden het besluit verder te gaan als mannenkoor.

Shantykoor Zeewolde heeft onlangs afscheid moeten nemen van een accordeonist - “hij heeft het te druk en ziet het niet meer zitten dit erbij te doen”, maar zou deze vacature graag ingevuld zien worden. Rill beseft dat “het wereldje van accordeonisten die in een shantykoor willen spelen” in Zeewolde klein, heeft al een eigen zoektocht ondernemen, maar doet nu een publiekelijke oproep: “Als we niets doen, weten we zeker dat we ophouden te bestaan.”

Shantykoor Zeewolde dringend op zoek naar versterking

Dit jaar opgetreden heeft Shantykoor Zeewolde optredens verricht tijdens de havendagen, de Bokkingrace van Harderwijk die een halte had in Zeewolde, tijdens Zeewolde bij de Pinken en tijdens heeft feest op Bevrijdingsdag op het Kerkplein. “We repeteren doorgaans een uurtje in de week in The LUX en streven ernaar vier tot zes keer per jaar op te treden”, zegt Rill. Geïnteresseerde muzikanten kunnen zich melden op shantykoorzeewolde.jouwweb.nl of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertentie