Zeewolde

Sluitingsdatum aanmelden NLdoet nadert

Op 15 en 16 maart is er weer NLdoet.  Aanmelden hiervoor kan nog maar tot 31 januari.

Het is de kans voor stichtingen, (sport)verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties om een grote klus te klaren

Sluitingsdatum aanmelden NL Doet nadert

en ook nog eens (maximaal) €400,- daarvoor te krijgen.
Op de website van NLdoet staat aan welke criteria uw klus moet voldeon om in aanmmerking te kijken. En Op=Op! De eerste aanmeldingen zin inmiddels ook al binnen.
Dus wilt u een speelplein of kantine opknappen, ouderen meenemen voor een wandeling. Een stukje natuurgebied aanpakken. Dit zijn voorbeelden van acties die kunnen worden aangemeld. Tegelijkertijd kunt u ook uw organisatie promoten én wellicht nieuwe vrijwilligers werven. Wanneer u uw klus aanmeldt verschijnt deze op de website van NL doet. Uw stichting, vereniging of organisatie is zichtbaar en belangstellende vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor een klus bij u.

Heeft u als (sport)vereniging of maatschappelijke organisatie plannen om mee te doen met NLdoet? Wilt u overleggen over de mogelijkheden of bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan contact op met Renate van Ittersum, Sociaal Cultureel Werker, zij zal u verder helpen. U kunt haar mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie