Loading...

VV Zeewolde super saturday
SUPER Saturday VV Zeewolde – 12 december 2020

Zaterdagmiddag 12 december 2020 is er weer een SUPER Saturday bij VV Zeewolde. Helaas, vanwege de maatregelen niet op het voetbalveld en ook niet in de kantine. Of toch ….?

Tussen 16:00 en 18:00 uur is er vanuit de kantine van VV Zeewolde een “online Voetbalquiz”, de trekking van de “Loterij” en kun je een hapje thuis laten bezorgen. Alles thuis, voor de buis of het (mobiele) scherm!
Voor al onze leden, supporters, sponsoren, vrijwilligers en een ieder die voetbalclub een warm hart toedraagt  organiseert VV Zeewolde een gezellige zaterdagmiddag-activiteit. Vanwege de nog altijd geldende maatregelen dus thuis, vanuit je huiskamer, met je gezin of een kleine vriendengroep. DOE MEE!

Deze middag wordt LIVE uitgezonden vanuit de kantine van VV Zeewolde.

De uitzending is live te volgen via:

  • Lokale Omroep Zeewolde (LOZ) – TV kanaal Ziggo 36, KPN 1481
  • Lokale Omroep Zeewolde (LOZ) – internet lokaleomroepzeewolde.nl – kies Televisie
  • Facebook pagina VV Zeewolde – www.facebook.com/vvzeewolde


Voetbalquiz VV Zeewolde


Speel online mee met de voetbalquiz VV Zeewolde via KAHOOT.it.  Rond 15:55 uur zie je een pincode / game pin op het TV Scherm waarmee je kunt inloggen op kahoot.it. Je speelt dan automatisch mee. Circa 100 meerkeuzevragen, 4 rondes met leuke filmpjes tussendoor. Alles wordt automatisch bijgehouden. Voor de 3 winnaars zijn er geldprijzen te verdienen van € 75, € 50 en € 25.

LET OP: log in met een duidelijke, onderscheidende naam (voorbeeld voornaam + afkorting achternaam). Er zijn slechts een beperkt aantal karakters beschikbaar! Deelname Voetbalquiz is gratis. Meld je tijdig met de inlogcode, er kunnen slechts 100 deelnemers meedoen.

Loterij VV Zeewolde

Aan het einde van de voetbalquiz is er een Loterij, met vele mooie prijzen. De hoofdprijs is een 50 inch TV! En wat dacht je van een reischeque TUI Zeewolde van € 100! De moeite waard om mee te doen! 1 lot voor € 2,50 of 5 loten voor € 10.
Maak het bedrag over op bankrekeningnummer NL59 RABO 0112 5755 44 ten name van VV Zeewolde onder vermelding van JE NAAM en ADRES.
De trekking is dus rond 18 uur, live te bekijken op LOZ en de Facebook pagina VV Zeewolde. De gewonnen prijzen worden door vrijwilligers bij je thuisbezorgd.
De opbrengst van de loterij komt geheel ten goede aan onze vereniging. Die het extra hard nodig heeft nu de kantine alweer maanden dicht is!

Hapje en drankje VV Zeewolde
De kantine is gesloten, geen “bier en bitterballen”. Voor de drankjes moet je even zelf zorgen, maar voor een lekker hapje hebben wij De Leeuw Snacks bereid gevonden om een “VV Zeewolde menu” te bezorgen. Bestel via 036-525 1461.