Zeewolde

Taalcafé in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde succesvol

Oefenen en leren van elkaar Is de taal die je als kind leerde spreken een andere taal dan Nederlands? Wil je dat je goed kan praten met Nederlanders en andere mensen? Je leert een taal goed te spreken door die taal vaker te spreken! 

Taalcafé in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde succesvol

Of je de Nederlandse taal nu al goed spreekt of nog aan het leren bent, kom naar het Taalcafé in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Bij gebleken enthousiasme vorig jaar is het taalcafé vanaf dit jaar elke laatste vrijdag van de maand te bezoeken.

Ontmoet een ander en praat met elkaar

Het Taalcafé is niet alleen bedoeld voor mensen die beter Nederlands willen leren spreken. Maar ook voor ontmoeten en verbinden. Iedereen is dan ook van harte welkom! Hoe meer mensen, hoe leuker, gezelliger en leerzamer het wordt! Het Taalcafé is gratis te bezoeken (incl. kopje koffie). Voor de kinderen is er mooi speelgoed om mee te spelen, beschikbaar gesteld door Speel-o-theek Ketelbinkie.

Huis voor Taal en een een leven lang leren

Huis voor Taal is voor iedereen die de basisvaardigheden taal (lezen, schrijven en spreken) of rekenen wil leren en of verbeteren. Maar ook voor het leren of verbeteren van digitale vaardigheden kunt u terecht in de FlevoMeer Bibliotheek.

Wanneer: Elke laatste vrijdag van de maand
Waar: Activiteitenruimte bibliotheek, Kerkstraat 2, Zeewolde
Tijd: vrije inloop tussen 10:00-11:30u. Aanmelden is niet nodig.

Advertentie