Zeewolde

Ruim 2100 uren vrijwillige uren geboden op verschillende veilingstukken

Onder grote belangstelling van het toegestroomde publiek leverde de ingebrachte kavels ruim 2100 vrijwilligers uren op die de gelukkige in moeten zetten bij de verschillende vrijwilligers organisaties die Zeewolde rijk is.

Er waren 28 kavels die onder de hamer ging bij de professionele veilingmeester Peter Buijs. Naast de kavels werden er ook slagroomtaarten geveild voor geld, waarbij de opbrengsten ten gunste kwamen voor de nieuw te realiseren hospice in Zeewolde. Deze kreeg aan het eind van de avond een cheque overhandigd van 450 euro


Het publiek werd welkom geheten door de Nep-Tunes en op het podium door dansers van Amy's Dansstudio. Martine Kruider was gastvrouw van de avond en sprak alles aan elkaar. 
Na de veiling werd het publiek getrakteerd op een optreden van Pop&Rock koor, ondertussen konden de mensen die de veilingprijzen gewonnen hadden langs de aanwezige organisaties om hun uren in te zetten. Alles werd officiëel vastgelegd bij de notaris.

Het klapstuk was het weekendje weg in een huisje van RCN, hier werd 350 uren op geboden. Deze zijn veelal ingezet voor allerlei klusjes rondom de sportvelden van onder andere HockeyClub Zeewolde en KV Wolderwijd/DYZLE. Ook IVN kreeg wat uren inzet van de winnaars aangeboden, net als de Basisz.

De organisatie spreekt van een groot succes en de tijdveiling is voor herhaling vatbaar. 

Advertentie