Truckers weer present tijdens Festival Beleef Puur Zeewolde

Truckers weer present tijdens Festival Beleef Puur Zeewolde

Op zaterdag 8 juni wordt het jaarlijks terugkerende evenement Festival Beleef Puur Zeewolde weer gehouden in het centrum. Transport & Logistiek Zeewolde is dan ook weer aanwezig met maar circa veertien zeer imposante en glimmende trucks en een telescoopkraan.

Alle wagens zijn van dichtbij te bekijken en een aantal ondernemers zijn aanwezig met een bedrijfsinformatiekraam. De wagens staan opgesteld voor het gemeentehuis aan de Gelderseweg en bij het parkeerterrein voor het politiebureau.

“Vorig jaar hebben wij voor de eerste keer de sector Transport & Logistiek Zeewolde gevraagd om deel te nemen aan ons evenement. Het is toen zo succesvol verlopen dat wij als organisatie besloten hebben dat ze dit jaar niet mochten ontbreken.”, aldus Bert van de Kieft (bestuurslid Puur Zeewolde). “Wij, als sector, zijn erg blij en trots dat we dit jaar weer met zo veel wagens naar het centrum kunnen komen. Dit evenement is een leuke manier de bezoekers kennis te laten maken met deze zo belangrijke sector voor Zeewolde, die van de transport en logistiek”, aldus Wout Bouwheer senior, van Bouwheer Zeewolde.

Leuke bijkomstigheid dit jaar is dat er een aantal vrachtwagens een rondrit gaan maken met de bewoners van de MMM Zorgboerderij en Philahof. Wie weet groeit dit uit tot een grootser evenement in de toekomst.

Advertentie