Zeewolde

Van de Beek Draait Door en de Alpe D'HuZes

Woensdagavond praat Jan van de Beek bij Van de Beek draait door met vele gasten over het thema kanker en Alpe d’Huzes.

4 juni is wederom de Alp d’Huzes in Frankrijk. Meer dan 5000 deelnemers gaan de berg weer beklimmen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.
Vanuit Zeewolde doen er 4 teams mee. Team 7Up!, Team Alpe-A-Kaas, Alp d'Huzusjes en Team de Vissers. Woensdagavond komen ze vertellen waarom zij meedoen, hoe zij zich voorbereiden en hoe u ze kunt steunen bij hun acties om geld in te zamelen.


Ook komt Jan Kouwenhoven, voorzitter van Stichting Alpe d‘Huzes langs om te vertellen over de stichting, hoe het ooit begonnen is, en waar al het geld nu aan besteed wordt.

Tevens komt het Toon Hermans Huis Zeewolde langs. Zij komen vertellen over de creatieve workshops met bijvoorbeeld wastekeningen, maar ook hoe belangrijk het is om aandacht te vragen voor de ziekte kanker.

Luister dus 26 februari naar Van de Beek Draait Door tussen 20.00 en 22.00 uur op 106.4 FM, www.lokaleomroepzeewolde.nl/radio/luisteren of via onze app.

Op onze speciale pagina www.lokaleomroepzeewolde.nl/opgevenisgeenoptie kunt u informatie vinden over Alp D Huzes en de teams.
Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie