Zeewolde

Sport- en Cultuurmanifestatie, mooie aftrap van het seizoen

Zaterdag 8 september was het Kerkplein het terrein voor de Sport- en Cultuurmanifestatie

Om 11 uur werd de manifestatie geopend door wethouders Egge Jan de Jonge en Ewout Suithoff waarbij Julia van Bergen de muzikale aftrap gaf. Ook het boekje ‘Sport en Cultuur Zeewolde 2018’ is overhandigd. Dit is de aftrap van de kennismakingsweken sport en cultuur voor basisschoolkinderen. Nadat Julia van Bergen het podiumprogramma had geopend, volgde de muziek- en dansscholen van Zeewolde met diverse optredens.
In het dorp presenteerden verschillende verenigingen zich en kon er bij “Even buiten” en marshmallow op het vuur worden geroosterd.

De Eco-kar reed diverse malen vanuit het centrum naar de Verbeelding waar men kon genieten van de muzikaliteit van Hertzz. In Open Haven kon de Kunst- en Creabeurs bezocht worden, maar ook de toren kon beklommen worden zodat Zeewolde tot ver bekeken kon worden vanaf grote hoogte.

Lokale Omroep Zeewolde verzorgde live een uitzending vanuit de Meermin, waarin interviews waren met diverse organisaties die vol enthousiasme informeerden over de activiteiten.

Deze aftrap belooft op het gebied van sport en cultuur weer veel voor een actief Zeewolde.

 Erik Wallenburg heeft deze keer de fotoreportage verzorgd, deze is te bekijken op onze Facebookpagina

Sport- en Cultuurmanifestatie, mooie aftrap van het seizoen
Advertentie