Loading...

Voedselbank Zeewolde 3e in de Rabobank ClubSupport actie 2019

Tijdens een feestelijke avond met muziek en sportpresentaties in het Agoratheater in Lelystad op woensdag 16 oktober  jl. werd de uitslag van de ClubSupport actie 2019 bekend gemaakt.

De Voedselbank bleek in Zeewolde opnieuw de meeste stemmen te hebben gekregen. Daarmee behaalden ze een mooie 3e plek op de regionale lijst en dat leverde haar een bedrag van € 1.612,05 op.

De Rabobank Flevoland stelde dit jaar € 65.000,- van haar winst beschikbaar voor lokale verenigingen en stichtingen uit de gemeentes Dronten, Lelystad en Zeewolde. Tijdens deze actie konden leden van deze bank stemmen op hun favoriete club of stichting. Hoe meer stemmen de clubs kregen, hoe hoger de donatie van de Rabobank zou zijn. In totaal deden we 131 clubs mee, waarvan 26 uit Zeewolde.

De clubs uit Zeewolde die de meeste stemmen kregen, waren: Voedselbank – 252 stemmen, Toon Hermanshuis – 182 stemmen, De Zonnebloem – 180 stemmen, EHBO Zeewolde – 158 stemmen, Atletiek Vereniging – 106 stemmen, KBO Zeewolde – 105 stemmen en Scouting Jan Wandelaar – 103 stemmen. De Voedselbank is blij met het resultaat en kan daarmee weer een aantal inwoners, die niet zelfstandig in hun dagelijkse onderhoud kunnen voorzien, wekelijks een voedselpakket geven als aanvulling op hun krappe budget.