Zeewolde

Weer op stap met de Senioren

Reeds lange tijd organiseert de Senioren Reisorganisatie Zeewolde (SRZ) busreizen voor met name de oudere inwoners van het dorp. Het bijzondere van deze reizen was niet alleen dat er boeiende en interessante plekken werden bezocht, maar dat er vooral aandacht werd besteed aan goede onderlinge contacten.

Weer op stap met de Senioren

Daardoor was er altijd een heel goede sfeer. Bij de SRZ ging het om meer dan de reizen alleen. Een paar jaar heeft dit jammer genoeg stilgelegen door ziekte en overlijden van de organisatoren. Maar gelukkig zijn er onlangs opnieuw enkele vrijwilligers gevonden die deze kar weer willen trekken. Inmiddels zijn er alweer twee zeer geslaagde eendaagse busreizen geweest. Binnenkort zal er (bij voldoende deelname) ook weer een meerdaagse reis naar het buitenland worden georganiseerd. Van maandag 26 juni tot zaterdag 1 juli gaat de reis naar het Eiffel gebergte in Duitsland en Luxemburg.

Weer op stap met de Senioren Reisorganisatie Zeewolde.

Er staan tal van leuke, boeiende en spannende excursies gepland. Zoals een bezoek aan de steden Luxemburg en Echternach, een rondreis door het prachtige “Klein Zwitserland”, een bezoek aan het Oud-Romeinse Trier, de mogelijkheid van een boottocht op de Moezel en nog tal van andere attracties. Maar ook voldoende rust en mensen die minder goed ter been zijn, kunnen ook goed mee. Opnieuw veel aandacht voor de onderlinge contacten en de goede sfeer.

Kosten

De reis wordt zoals vanouds uitgevoerd door busonderneming Eemlandreizen te Hilversum tegen een redelijke prijs. De kosten bedragen op basis van halfpension en een tweepersoonskamer € 485,=  pp. Voor een eenpersoonskamer is er een toeslag van € 63,=. Belangstellenden kunnen terecht voor meer informatie en eventuele aanmelding bij Aly Hoogland, Jolpad 1, 3891 ZZ Zeewolde. Telefoonnummer 036-5408466 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie