Zeewolde

Zeewolde spréékt!

Zaterdagmiddag 3 juni, tijdens Beleef Puur Zeewolde, beleeft Zeewolde de eerste versie van Zeewolde spréékt!. Landelijk bekende Zeewoldenaren krijgen elk 20 minuten de gelegenheid zich te presenteren. Zeewolde telt vele beroemdheden in de verschillende categorieën van sporters, tot acteurs, politici, zangers, media BN’ers, etc. Sommigen nog jong en anderen behoren al tot de gevestigde orde.

Nieuwe actie Open Haven: Zeewolde Spreekt

De werkgroep Open Haven Open heeft een aantal heel interessante bekendheden uitgenodigd. Ieder krijgt 20 minuten de gelegenheid zich te presenteren, binnenkort worden de namen gepubliceerd. Duidelijk is wel dat deze ronde van Zeewolde Spréékt! voor een zeer gevarieerd publiek is. Gastheer is de bekendste causeur van Zeewolde, Mannes Schoppink.

Nieuwe actie Open Haven Open tijdens Beleef Puur Zeewolde

Zeewolde Spréékt! vindt plaats in Open Haven aan het Kerkplein, vanaf 16.00 uur en de toegang is gratis. Het exacte schema wordt gepubliceerd op de facebookpagina van Open Haven Zeewolde en Puur Zeewolde, puur plezier.

Actie Open Haven Open
Zeewolde Spréékt! is een nieuw onderdeel van de actie Open Haven Open (OHO). Deze activiteit is erop gericht nieuwe gebruikers te interesseren voor de Open Haven. 

Advertentie