Zeewolde

Wereldlichtjesdag 9 december

Op zondag 9 december is het Wereldlichtjesdag. Dan steken mensen om 19.00 uur wereldwijd kaarsjes aan en denken aan hun overleden kind(eren). Het is gericht op alle situaties ongeacht de levensfase waarin je kind is overleden, vanaf miskraam tot het overlijden op volwassen leeftijd. Het maakt niet uit hoe lang het geleden is.

Op deze avond wordt er op de algemene begraafplaats in Zeewolde een activiteit georganiseerd voor ouders, broertjes en zusjes van overleden kinderen en familieleden.

Je bent vanaf 18:45 welkom voor een kopje koffie of thee en limonade. Om 19:00 steken we gezamenlijk de kaars/lichtjes aan, luisteren naar muziek en wordt er een gedicht voorgedragen.

Graag willen we aansluitend met de aanwezige kinderen een gezamenlijk kunstwerk maken ter nagedachtenis aan het overleden kind.

De organisatie van Wereldlichtjesdag in Zeewolde is in handen van Sabina Krijger van 'De Kinderhoeksteen', Simon Rhijnsburger van 'Van Nature Uitvaartzorg' en Wilko Knol van 'Wilko Knol financieel welbevinden'.

Datum: 9 december
Tijd: 19.00 uur
Locatie: Dasselaarweg 26, 3896 LT Zeewolde

*
Meer informatie over 'Wereldlichtjesdag' vindt u op: http://www.wereldlichtjesdag.nl

Wereldlichtjesdag
Advertentie