Zeewolde

Winterworld eind 2023 terug op agenda

Winterworld komt terug! Het bestuur gaf vorig jaar aan dat er te veel losse eindjes waren om afgelopen kerstvakantie de ijsbaan in het centrum neer te zetten, maar men heeft het volste vertrouwen dat het evenement komende kerstvakantie weer terugkeert op de agenda.

“Met een ieder die het gemist heeft en de nieuwe aanmeldingen van bestuursleden en werkgroep hebben we belangrijke gaten al weer kunnen dichten”, zegt, penningmeester en interim-voorzitter Martin Hoekstra.

In het bestuur mist eigenlijk alleen nog een voorzitter. Door de komst van nieuwe bestuursleden (Inge Glotzbach als secretaris en Wenda Westerhuis als algemeen bestuurslid) is er al wel een volwaardige bezetting.

Winterworld eind 2023 terug op agenda

Daarnaast zijn veel taken ondergebracht bij werkgroepen, elk met een eigen werkgroepbeheerder. Oude en nieuwe gezichten gaan deze werkgroepen invullen. Zo is Udo Komijn bereid de website en socialmediakanalen op zich te nemen en is nieuwbakken inwoner Jacqueline Colle enthousiast over de kassa-commissie. Daarnaast maken ervaren vrijwilligers als Thea Egger, Harry Perdaems en Wim Joosten deel uit van de werkgroepbeheerders. Er worden nog werkgroepbeheerders gezocht voor facilitaire zaken, koek&zopie en de sponsoring.

De vernieuwde structuren zijn opgezet om taken toegankelijker te maken. Zo is het niet langer nodig een bestuursfunctie te hebben om een toch zeer belangrijke sleutelpositie in de organisatie van Winterworld in te vullen.

Basis

De basis staat dan aardig stevig. Het bestuur heeft er het volste vertrouwen in dat tijdens de vakanties de bezetting op en rond de baan goed op peil zal zijn. “We hebben zoveel mensen gehoord die de ijsbaan misten, dat wij denken dat er veel mensen zijn die nu bereid zijn om een paar uurtjes te komen helpen, om met dit z’n allen te kunnen volbrengen”, zegt oudgediende en algemeen bestuurslid Be Wever overtuigend.

Mochten mensen enthousiast zijn om zich aan te sluiten als werkgroepbeheerder of de functie van voorzitter op zich willen nemen, dan hoort het bestuur dit graag. “Uiteraard zijn de bestuursleden ook bereid om meer te vertellen over de veranderingen en het reilen en zeilen van de ijsbaan. Neem hiervoor contact op met Winterworld. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertentie