Zeewolde Actueel per 1 augustus in andere handen

Logo Zeewolde Actueel

De directeur/eigenaar van ‘Zeewolde Actueel’ heeft tijdens een besloten bijeenkomst met vaste en free lance-medewerkers formeel laten weten dat het bedrijf, dat gedurende ruim 30 jaar wekelijks een editie van ‘Zeewolde Actueel’ verzorgde, per 1 augustus a.s. wordt overgenomen door BrugMedia te Kampen. “Een moeilijke stap”, aldus Henny Moerland, “maar weloverwogen, en heel bewust. Een aantal redenen ligt aan die beslissing ten grondslag; het (bijna) bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd is er zeker één van.”

BrugMedia noemt zich dé uitgever in het IJsseldelta-gebied, en beheert onder andere zes ‘titels’ in de sector ‘huis-aan-huis-bladen’. Daaraan zal dus binnenkort ‘Zeewolde Actueel’ worden toegevoegd. Overeengekomen is dat de activiteiten rond ‘ons’ weekblad op de oude voet en in dezelfde geest zullen worden voortgezet, met dezelfde medewerkers. ‘Zeewolde Actueel’ blijft dus zoals het was, zij het dat intern de lijnen niet meer langs het vertrouwde redactieadres aan de Wederik zullen lopen, maar via Kampen. De redactie heeft er alle vertrouwen in dat, met de huidige digitale communicatiemiddelen, de korte lijnen tot de aansturende plek zich niet anders dan gebruikelijk zullen manifesteren. Een prettig leesbare wekelijkse krant, met alles wat Zeewolde bezighoudt in woord en beeld, dat is en blijft de doelstelling.

In de loop van de maand augustus zal in een uitgebreider artikel worden ingegaan op de transitie, en zal BrugMedia zich bij het Zeewolder lezerspubliek nader introduceren. Tussentijds is meer informatie te vinden op www.brugmedia.nl.         

Advertentie