Zeewolde

Zeewolde Live komt met verrassende optredens

Het theaterseizoen start weer in september, dus ook Zeewolde Live heeft weer een schitterend programma weten samen te stellen. Het tweede jaar van Zeewolde Live gaat van start. 

Zeewolde Live komt met verrassende optredens

Zeewolde Live heeft als doel professioneel theater naar Zeewolde te halen, waarbij de Zeewoldenaren op de fiets naar het theater kunnen. Vorig jaar zijn er 3 succesvolle uitverkochte optredens geweest. Ondertussen is Zeewolde Live gegroeid van 3 naar 10 vrijwilligers. Ook het programma is groter geworden. Dit jaar komt Zeewolde Live met 5/6 optredens.

Piepschuim Grote Woorden

Ze trappen af met Piepschuim - Grote Woorden vrijdag op 20 september. In de middag is er een programma georganiseerd door de Cultuurmakelaar Zeewolde. Zeewolde Live pakt daarna uit met het optreden van Piepschuim. Een theaterprogramma waarin alle theaterdisciplines gecombineerd worden.

Enge Buren is weer terug!

Enge Buren begint na 25 jaar aan het allerlaatste theaterseizoen, daarna is het voorgoed ‘BASTA!’. Uit het immense repertoire van dit unieke trio wordt een geheel nieuw programma samengesteld! Door het succes van vorig jaar, wilden ze Zeewolde niet missen in de tour. Op 16 November staan ze in het theater van The Lux

Nationaal Theaterweekend met “Adje”

Ambitieus als Zeewolde Live is, neemt Zeewolde deel aan het Nationaal Theaterweekend 2020. Dit is van 24 tot en met 26 januari. Het is een landelijke organisatie die ondersteuning biedt om theaters weer onder de aandacht te brengen. Zeewolde Live zal zelf het programma gaan samenstellen. Op vrijdag- en zaterdagavond zullen er optredens zijn, op zondag verschillende (theater)activiteiten voor kinderen.

Op vrijdagavond is dit Theater van de Klucht met het programma Heel Holland Lacht. Met Heel Holland Lacht is een bezoek aan de patisserie nog nooit zo leuk geweest! De slungelige Eddy (“Adje” van Bavel) houdt deze Patisserie van een strenge eigenaresse draaiende. Krijgen ze een koekje van eigen deeg of moeten ze op eieren lopen? Wat doet trouwens die klant die dagelijks langskomt maar nooit wat bestelt en wat gebeurt er toch met al die taarten? ‘Heel Holland Lacht’ zorgt voor een avond onbezonnen lachen. 

De zaterdagavond zal nog ingevuld worden. Dat dit een gezellig programma zal worden is duidelijk. Volg Zeewolde Live hierover.

Vuile Huichelaar

Omdat volgend jaar een schrikkeljaar is, hebben ze op 29 februari Vuile Huichelaar uitgenodigd. Saskia en Paulette (bekend van Mrs. Einstein) brengen het muzikale cabaret programma “Morgen begint nu!” , met veel sketches herkenbaar uit het “dagelijks” leven, waarin ze zich afvragen wat ze nu eigenlijk willen in het leven. En dit is: gezien worden. Kortom: een afgewisseld hilarische show met leuke liedjes.

Arrangementen Zeewolde Live

Je kan naast het theaterbezoek een compleet verzorgde avond uit hebben. Door bijvoorbeeld van te voren al een hapje te eten. Bij het kaartje hoort ook het drankje en een versnapering in de pauze. Na afloop nog even gezellig napraten over de voorstelling is natuurlijk mogelijk aan de gezellige bar van grand-café The Lux. Ook de artiesten drinken dan regelmatig een drankje mee! En voor wie wil overnachten in  Zeewolde, kan tegen voordelig tarief een overnachting worden geboekt in het centrum.

Tickets kunnen al gereserveerd worden. Dit kan op de website van ZeewoldeLive, daar staat ook meer informatie over de optredens.

Advertentie