Zeewolde

Zing mee in het Wereldkoor van Zeewolde

'Iedereen is van de wereld, en de wereld is van iedereen’. Dat klonk onlangs in gebouw de Meermin.
Rohan Poldervaart is de enthousiaste dirigent die zo’n 30 mensen uit Zeewolde aan het zingen krijgt.

In Zeewolde wonen meer dan 90 verschillende nationaliteiten. Ook zijn er sinds 2014 veel Syriërs met hun gezin in Zeewolde komen wonen. Deze gezinnen wonen en werken, met vallen en opstaan, aan hun nieuwe toekomst. Hun kinderen gaan hier naar verschillende scholen, daar ontmoeten zij nieuwe vrienden. In het koor willen we elkaar ontmoeten, elkaar leren kennen, elkaars muziek leren zingen en op instrumenten spelen! Dat is waar het wereldkoor onder leiding van Rohan Poldervaart voor staat.

Rohan Poldervaart , Wereldkoor Zeewolde

De repetities zijn op de dinsdagavond van 18.45 tot 20.15 uur in de Meermin. Het eerste koor bestaat uit ouderen en kinderen die serieus iets willen gaan neerzetten en leren. De kinderen komen uit groep 7 t/m 8. In dit koor staat de Nederlandse taal centraal en wordt gebruik gemaakt van de muzikale tradities van de deelnemers. Heb je belangstelling om mee te doen? We zoeken enthousiaste mensen met een passie voor andere culturen. Vader, moeder, zoon en dochter, jong (10+) en oud? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe meer stemmen, hoe meer vreugd. Dit is een samenwerking van Verbeelding&CO, Palet van Zeewolde en FleCk. Meer info: www.verbeeldingenco.nl

Foto: Rohan Poldervaart, fotograaf Jelmer de Haas
Advertentie