Loading...

Hilde Palland doet Flevotour langs familiebedrijven
CDA Tweede Kamerlid langs Fruithal Smits

Het CDA-Tweede Kamerlid Hilde Palland uit Kampen doet deze week een speciale Flevotour waarin ze in alle Flevolandse gemeenten een familiebedrijf bezoekt. In Zeewolde brengt Palland een bezoek aan Fruithal Smits. Zij heeft deze bijzondere bedrijven in haar portefeuille. “Het zijn de stabiele motoren van onze economie, werkgelegenheid en lokale gemeenschappen”.

Hilde (41) is sinds 2019 Kamerlid voor het CDA en staat voor de komende verkiezingen op de 12e plaats van de kandidatenlijst. Flevoland is een van haar aandachtsgebieden. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor sociale zaken en werkgelegenheid, in het bijzonder de familiebedrijven. “Ook in Flevoland zijn daar mooie voorbeelden van”, zegt ze. “En dan denk je snel aan traditionele familiebedrijven, zoals agrarische, maar tijdens mijn Flevotour bezoek ik ook een metaalbedrijf, een scheepsbetimmeringbedrijf en een bedrijfje op een creative campus.”

Het bedrijfsbezoek van Palland zal uiteraard volledig volgens de corona-richtlijnen plaatsvinden. “De hele campagne is anders dan anders, en dit is geen uitzondering,” aldus het Kamerlid, “maar we houden ons aan alle regels.”