Politiek

Martijn Wortman (VVD Zeewolde) verhuist en wordt vervangen door Hans de Groot

Binnen de fractie van de VVD zal er een personele wijziging plaatsvinden. Fractievoorzitter Martijn Wortman van VVD Zeewolde zal in december van dit jaar de gemeenteraad verlaten.

Martijn verhuist in december naar Eindhoven. “Ik werk bijna vijf jaar in ’s-Hertogenbosch, maar het laatste jaar ontstond de behoefte om dichter bij mijn werk te wonen.” Doordat hij de gemeente verlaat, zal hij ook de gemeenteraad verlaten. “Met veel trots heb ik mij de afgelopen twee jaar ingezet voor Zeewolde vanuit een rol in de politiek. Daar heb ik veel geleerd van de verschillende domeinen binnen onze gemeente, zoals het sociaal domein en financiën, en ik heb mij hard ingezet voor o.a. woningbouw voor jongeren, verkeersveiligheid en een centrum waar alle inwoners van Zeewolde graag willen komen. Met veel vertrouwen geef ik het stokje door.”

In de raadszaal in een hoek staan Martijn Wortman (links) en Hans de Groot (rechts) geposeerd

Zijn plaats in de gemeenteraad wordt ingenomen door Hans de Groot. Hans was van 2018 tot 2022 ook gemeenteraadslid namens de VVD. Hij keert in december terug in de raad en wordt namens de VVD de fractievoorzitter. “Ik heb er veel zin in om weer aan de slag te gaan.” De fractie, bestaande uit Hans de Groot, Rixt van Puffelen, Wouter de Jong (burgerraadslid) en Raoul Boonstra (fractieassistent) zal zich blijven inzetten om het liberale geluid in de raad naar voren te brengen.

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie