Politiek

Stem voor het tweede thema van de Raad op Straat

Op dinsdagavond 19 maart organiseert de gemeenteraad van Zeewolde een Raad op Straat in de Polderwijk. Tijdens de Raad op Straat gaan raadsleden en inwoners met elkaar in gesprek over twee thema’s. Inwoners van de Polderwijk mogen het tweede thema kiezen!

De gemeenteraad wil in de Polderwijk graag praten over wonen. Daarnaast mogen de inwoners van de Polderwijk zelf een tweede thema kiezen waarover zij met de raad in gesprek gaan. Inwoners van de Polderwijk kunnen stemmen via de website van de gemeente Zeewolde: www.zeewolde.nl/raadopstraat. Het thema waarop het vaakst is gestemd, wordt besproken tijdens de Raad op Straat. Stemmen kan tot en met 5 februari.

Het logo Raad op staat met een rood straatnaam bordje en een blauwe en 2 gesprekswolkjes

Meer over de Raad op Straat

De gemeenteraad van Zeewolde vindt het belangrijk om te weten wat er speelt in het dorp en wil daarom graag vaker in gesprek met inwoners. Dat doet de raad onder andere door activiteiten te organiseren, zoals de Raad op Straat. Tijdens de Raad op Straat gaan raadsleden en inwoners met elkaar in gesprek over twee thema’s. De gemeenteraad organiseert elk jaar een Raad op Straat. Daarbij bezoekt de raad steeds een andere wijk in Zeewolde.

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie